Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Το μικρότερο PC στον κόσμο προτείνει η Lenovo για την ψυχαγωγία στο σπίτι






To IdealCenter Q190 της Lenovo έχει διαστάσεις 155mm x 192mm x 22mm  
Μια εξαιρετικά μικρή συσκευή με τις δυνατότητες ενός πλήρως λειτουργικού
συστήματος κανονικού μεγέθους προτείνει η Lenovo στους λάτρεις της ψυχαγωγίας στο σπίτι. Το IdealCenter Q190 είναι το μικρότερο PC στον κόσμο, υποστηρίζει η κατασκευάστρια εταιρεία, με πάχος μόλις 2,2 εκατοστά, έχει όμως επεξεργαστική ισχύ, γραφικά και ήχο ενός μεγάλου PC.

H εταιρεία δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο σε σχετικά χαμηλή τιμή (349 δολάρια στις ΗΠΑ).

Προς το παρόν, μας ενημερώνει ότι το μικρό «Ιδανικό Κέντρο Ψυχαγωγίας» Q190 μπορεί να έχει στην σύνθεσή του επεξεργαστές δεύτερης γενιάς της Intel, και συγκεκριμένα τους μικρότερους, Intel Core i3, λειτουργικό σύστημα ακόμα και τα Windows 8 Pro.

Ως κέντρο ψυχαγωγίας δεν μπορεί παρά να έχει πολύ μνήμη (έως 8GB DDR3), μεγάλο αποθηκευτικό χώρο -στην προκειμένη περίπτωση έως 1 TB σε σκληρό δίσκο με ταχύτητα περιστροφής 5.400rpm και 24GB σε γρήγορο δίσκο SSD (σε ρόλο cache).
Με ενσωματωμένο τσιπ γραφικών Intel HD 3000, το Q190 υποστηρίζει γραφικά σε Full HD και ήχο 7.1 surround μέσω διασύνδεσης HDMI.

Το Q190 δέχεται σύνδεση με εξωτερική συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray και μπορεί να συνδεθεί με άλλες συσκευές μέσω USB 3.0 ή να διαβάζει σε διαφορετικές κάρτες μνήμης (με τον αναγνώστη καρτών 6-in-1, για SD/SDHC/SDXC/MMC/MS/MS_Pro).

Εξοπλισμένο με VESA mount, μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, (πιθανά, δίπλα στην τηλεόραση).


 


Σε ότι αφορά στην οθόνη, το IdealCenter Q190 μπορεί φυσικά να συνδεθεί στην τηλεόραση. Η Lenovo προτείνει επίσης για τέλεια εικόνα από οποιαδήποτε οπτική γωνία, τις οθόνες της σειράς LENOVO L - όπως η LI2723s, η πρώτη οθόνη που δεν έχει γωνίες και είναι τόσο λεπτή.

Ο χειρισμός του κέντρου ψυχαγωγίας γίνεται με ένα ειδικά σχεδιασμένο τηλεκοντρόλ με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Δεν γνωρίζουμε εάν οι υπηρεσίες Lenovo Companion και Lenovo Support μας αφορούν στην Ελλάδα, όπως και η υπηρεσία Lenovo Cloud για τον διαμοιρασμό φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο από οποιαδήποτε συσκευή.

 
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...