Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Τι είναι δυναμικό Site - eShop

Δυναμικά sites ονομάζουμε τα sites τα οποία παρέχουν εύκολη online ανανέωση του περιεχομένου τους (κείμενα και γραφικά), μέσω ενός κοινού
browser (IE, Firefox Chrome κτλ.). Για την λειτουργία τους απαιτούνται"Βάσεις Δεδομένων" μέσα στις οποίες αποθηκεύονται αλλά και ανακτώνται οι πληροφορίες κάθε σελίδας.

Για να διαχειριστεί κάποιος το περιεχόμενο ενός δυναμικού site, αρκεί να έχει κάποιες βασικές γνώσεις επεξεργασίας κειμένου (το περιβάλλον διαχείρισης μοιάζει με το Word κ.ά.) και εικόνας (π.χ. στα Windows: Βοηθήματα -> Ζωγραφική).

Εκτός από τις βάσεις δεδομένων τα δυναμικά websites χρειάζονται και ένα σύστημα διαχείρισης το οποίο είναι και αυτό προσβάσιμο από τους κοινούς browsers (Firefox, Internet Explorer, Chrome κτλ.) και προστατεύονται με κωδικό. Αυτό το σύστημα, κοινώς Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS - Content Management System), είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει χωρίς να έχετε γνώσεις προγραμματισμού, να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο του site σας.

Τα δυναμικά sites μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν κινούμενες εικόνες, video, Flash Animations κτλ.

Όλα τα Site και Eshop που κατασκευάζουμε στην 3wSOL.gr είναι δυναμικά
Πηγή: 3wSOL.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...